SPORT

 

BINNEN MOEDER LIES IS SPORT EEN ONDERDEEL VAN HET STUDENTENLEVEN. VOLGENS HET GEZEGDE “EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM”, BRENGEN WE MET ONZE SPORTACTIVITEITEN HET GROEPSGEVOEL IN DE VERENIGING NAAR EEN HOGER NIVEAU EN ZORGEN WE ERVOOR DAT WE DE DOOR HET STUDENTENLEVEN OVERTOLLIGE KILO’S KWIJTSPELEN.

DOORHEEN HET ACADEMIEJAAR ORGANISEREN WE VERSCHILLENDE INTERNE SPORTACTIVITEITEN, WAARONDER KLASSIEKERS ALS JENEVERBASEBALL EN EEN BIERPONGTOERNOOI. NA HET SUCCES VAN DE EERSTE EDITIE VAN HET GLOEDNIEUWE DRUNK DARTS TOERNOOI VORIG ACADEMIEJAAR, ORGANISEREN WE OOK DIT JAAR OPNIEUW HET PLEZANTE CONCEPT WAARBIJ DRINKEN EN DARTS GECOMBINEERD WORDEN. DAARNAAST DOEN WE OOK IEDER ACADEMIEJAAR ENKELE SPORTACTIVITEITEN OP VERPLAATSING. ZO GINGEN WE IN HET VERLEDEN ONDER ANDERE SCHAATSEN, PADELLEN EN NAAR JUMPSKY. HET GEBEURT ZEKER OOK EENS DAT WE SPONTAAN AFSPREKEN OM EEN POTJE TE KUBBEN OF TE VOETBALLEN BIJ MOOI WEER.
MOEDER LIES IS OOK VERTEGENWOORDIGD OP DE 12-URENLOOP, EEN WEDSTRIJD OP HET SINT-PIETERSPLEIN WAARBIJ VERSCHILLENDE KRINGEN HET TEGEN ELKAAR OPNEMEN IN EEN 12 UUR DURENDE LOOPESTAFETTE, EN HET IFT. HET IFT IS EEN INTERFACULTAIR TORNOOI WAARBIJ STUDENTEN VAN DE VERSCHILLENDE FACULTEITEN HET TEGEN ELKAAR OPNEMEN IN VERSCHILLENDE SPORTEN.

HEB JE ZIN OM MEE TE SPORTEN? NEEM DAN ZEKER CONTACT MET ONS OP OF NEEM EEN KIJKJE OP DE FACEBOOKPAGINA VAN MOEDER LIES SPORT!