SAMENWERKEN MET MOEDER LIES

 

BESTE VERTEGENWOORDIGER

IN NAAM VAN ONZE STUDENTENKRING WILLEN WIJ UW ONDERNEMING VOOREERST GRAAG BEDANKEN OM INTERESSE TE TONEN IN DE WERKING VAN ONZE STUDENTENVERENIGING, MOEDER LIES. MOEDER LIES IS SINDS 1995 DE OFFICIELE STUDENTENKRING VAN DE OPLEIDINGEN HANDELSWETENSCHAPPEN & BESTUURSKUNDE EN PUBLIEK MANAGEMENT AAN DE UNIVERSITEIT GENT. ONZE FACULTEIT, DE FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE, IS EEN LEVENDIGE COMMUNITY MET MEER DAN 500 MEDEWERKERS EN 6.400 STUDENTEN. HIERDOOR IS DE FEB WAT BETREFT HET AANTAL STUDENTEN DE OP EEN NA GROOTSTE FACULTEIT VAN DE UNIVERSITEIT GENT.

DOOR DE AANNAME VAN HET INTEGRATIEDECREET DOOR HET VLAAMS PARLEMENT IN 2012, WERDEN EEN VEERTIGTAL VOORMALIGE ACADEMISCHE HOGESCHOOLOPLEIDINGEN VANAF I OKTOBER 2013 UNIVERSITAIRE OPLEIDINGEN. OOK DE OPLEIDINGEN UIT DE FACULTEIT HANDELSWETENSCHAPPEN EN BESTUURSKUNDE VAN DE HOGENT WERDEN GEÏNTEGREERD BINNEN DE UGENT. OMWILLE VAN DEZE OVERGANG VAN DE HOGENT NAAR DE UNIVERSITEIT GENT IS MOEDER LIES EEN RELATIEF VERSE AANWINST VOOR HET FACULTEITENKONVENT GENT, DE OVERKOEPELENDE VERENIGING VOOR DE VERSCHILLENDE FACULTEITSKRINGEN VAN DE UGENT. BIJGEVOLG HEEFT ONZE STUDENTENKRING NOG STEEDS AANZIENLIJK GROEIPOTENTIEEL. 

ONS DOEL IS HET VERTEGENWOORDIGEN EN ONDERSTEUNEN VAN ALLE STUDENTEN AAN DE FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE OP TALLOZE MANIEREN. ZO ORGANISEREN WE DIVERSE ACTIVITEITEN, ZOWEL DE TYPISCHE STUDENTIKOZE EVENEMENTEN ZOALS DE STARTDAG HANDELSWETENSCHAPPEN EN BESTUURSKUNDE OP HET PANDHOF VAN DE SINT-PIETERSABDIJ, DE OPENINGSFUIF, DE MOEDER LIES QUIZ, EEN SKIREIS TIJDENS DE LESVRIJE WEEK, DE CARNAVALSCANTUS, HET BEFAAMDE GALABAL DER HANDELSWETENSCHAPPEN EN BESTUURSKUNDE… ALS SPORTACTIVITEITEN EN CULTURELE EVENEMENTEN. DAARNAAST ORGANISEREN WE ONDERSTEUNENDE ACTIVITEITEN OM STUDENTEN TE HELPEN TIJDENS HUN STUDIES. MOEDER LIES STAAT NAMELIJK DOORHEEN DE VOLLEDIGE OPLEIDING VAN DE STUDENTEN IN VOOR DE BOEKENVERKOOP AAN ONZE FACULTEIT.

MET HET OOG OP DE REALISATIE HIERVAN EN DE WERKING VAN DE STUDENTENKRING TE KUNNEN GARANDEREN ZIJN WE OP ZOEK NAAR BEDRIJVEN DIE ZICH MEE WILLEN ENGAGEREN IN HET GROEIPROCES VAN DE STUDENTEN AAN DE FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE VAN DE UNIVERSITEIT GENT. OVERTUIGD VAN ONS GROEIPOTENTIEEL WILLEN WIJ DAN OOK GRAAG EEN DUURZAAM PARTNERSHIP AANBIEDEN TUSSEN ONZE KRING EN UW ONDERNEMING EN DAARMEE DE VERDERE UITBREIDING VAN MOEDER LIES IN DE HAND TE WERKEN.

AARZEL ZEKER NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET DE PR-FUNCTIE VAN MOEDER LIES, XANDER VAN DE VELDE, VOOR MEER INFORATIE EN DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN IN VERBAND MET EEN SAMENWERKING.

WE HOPEN ALVAST UW ONDERNEMING TE MOGEN VERWELKOMEN IN ONZE GEEL-GRIJZE FAMILIE!

indra goormachtigh

indra goormachtigh

Praeses

  praeses@moederlies.be

axelle coessens

axelle coessens

PR

  pr@moederlies.be

zoë wingels

zoë wingels

PR

  pr@moederlies.be