Partners

Logo The Zone

The Zone

 

The Zone biedt een gezellige bar, frituur & grillades ( Spare-Ribs & Kip aan’t spit ), vergaderzaal, terras, pools, tapbiljart, kicker, airhockey, …

Logo Delirium Overpoort

Delirium Overpoort

 

Dit gezellige uitgaanscafé in de Overpoortstraat serveert delirium van het vat en staat ook gekend voor zijn populaire spitbull.

Logo The Zone

The Barn

The Barn staat voor een snelle verse hap vergezeld van een fris drankje of een lekkere koffie aan democratische prijzen ter plaatsen in de gezellige bar of om mee te nemen.
Elke dag:
– ovenverse broodjes
– verse soep
– lekkere patisserie

en nog zoveel meer !

Logo TriFinance

TriFinance

 
Je eigen stempel drukken, doe je elke dag bij TriFinance. Bij ons neem je je toekomst zelf in handen en krijg je alle steun om de volgende stap in je carrière te zetten.
Die unieke aanpak heeft van ons een toonaangevend consultancybedrijf gemaakt. Benieuwd? Ontdek op deze site de verhalen van onze mensen, test jouw consulting skills, maak een afspraak voor een gesprek met één van onze carrière coaches of bekijk direct onze vacatures.

Logo TriFinance

Team WAUW

Team WAUW gaat op zoek naar enthousiaste en opgeleide medewerkers voor uw event, via onze erkende uitzendpartner Payroller.
De crew wordt zorgvuldig gescreend zodat u de juiste persoon op de job krijgt!
Met onze langdurige ervaring en kwaliteiten op verschillende vlakken in de event- en cateringwereld gaat Team WAUW geen enkele uitdaging uit de weg. Together with Payroller, we are dedicated to WAUW up your event.

Logo Knaek

Knaek

Korting in jouw studentenstad!
Als student onbeperkt geld besparen op meer dan 1.000 locaties!

Logo Knaek

Red Bull

Red Bull Energy Drink wordt wereldwijd gewaardeerd door topatleten,studenten en prestatiegerichte professionals. En het houdt je scherp tijdens lange autoritten.

Logo Knaek

eSupply

eSupply is an on-demand flash delivery company with the promise of delivering within 15 minutes of placing the order at retail prices.

Logo Knaek

Fluotopics

FluoTopics is een bijlesbureau dat zich focust op drie verschillende topics: kwaliteit, een persoonlijke aanpak en het goede doel. Door dit te combineren met begeleiders die lesgeven omdat ze dit graag doen, maken we de kansen om te slagen voor jouw examen zo groot mogelijk!

Logo Knaek

Mulder Natural Foods

Mulder Breakfast Cereals heeft jarenlange ervaring in private label ontbijtgranen en B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie. Als vooraanstaande Europese speler bedienen ze een brede waaier aan klanten uit meer dan 60 landen wereldwijd.

Logo Knaek

Studant

Ben jij op zoek naar ondersteuning? Ervaar jij problemen met een bepaald vak? Of zoek je een begeleider die jou kan helpen met het ontwikkelen van een goede studiemethode? Dan ben jij bij studant aan het juiste adres. Onze begeleiders uit heel Vlaanderen staan met veel enthousiasme klaar om jou te helpen. Vraag snel jouw bijlessen aan en wij helpen jou verder!

Logo Knaek

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.

Logo Knaek

Launch

Find your ideal job or internship at our pool of companies, from startups to multinationals.
For students and young professionals with 0 to 5 years of experience

Logo Knaek

La Merveilleuse by Infiniti Resort

Het wonderbaarlijke, het verbazingwekkende, stuk voor stuk synoniemen voor ‘La Merveilleuse’.
Ontdek een unieke plek waar verleden en heden een prachtige harmonie vormen, waar traditie niet wijkt voor luxe en gastvrijheid tot het hemelse wordt verheven.

Slots & Drilling

Slijpen, frezen en uitkappen van sleuven en boren van lichtpunten

Burgstraat 13f, 9260 Wichelen
0477 44 56 55
jurgen.rogiers3@telenet.be