FEESTWERKING

 

UITERAARD KAN ONTSPANNING NIET ONTBREKEN IN EEN STUDENTENVERENIGING. MOEDER LIES IS AL JARENLANG BEKEND IN HET GENTSE STUDENTENNACHTLEVEN OM Z’N KNALLENDE EVENEMENTEN!

ZO ORGANISEREN WE AAN DE START VAN HET ACADEMIEJAAR DE GROOTSE OPENINGSDAG, EEN EERSTE GEZELLIGE KENNISMAKING MET MOEDER LIES.

DONDERDAGAVOND IS DE VASTE AFSPRAAK VOOR ONZE KRINGAVOND MET INTERESSANTE PROMO’S & FANTASTISCHE THEMAFEESTJES MET LEKKERE COCKTAILS EN SHOTJES AAN STUDENTIKOZE PRIJSJES. DEZE KRINGAVONDEN VINDEN UITERAARD PLAATS IN ‘DE DELI’. SPRING GERUST EENS VRIJBLIJVEND BINNEN OM DE WARME EN FAMILIALE SFEER VAN ONZE KRING OP TE SNUIVEN! DAARNAAST VIND JE ONS REGELMATIG TERUG IN THE ZONE VOOR ACTIVITEITEN ALS TASAVOND, MOEDER LIES QUIZ, BIERPONGTOERNOOI ENZOVOORT. OOK ONZE KROEGENTOCHTEN EN VERBROEDINGSACTIVITEITEN ZORGEN VOOR DE VEREISTE SFEER EN ONTSPANNING.

HET HOOGTEPUNT VAN HET ACADEMIEJAAR IS UITERAARD ONS GALABAL, HET BEFAAMDE GALABAL DER HANDELSWETENSCHAPPERS EN BESTUURSKUNDIGEN EEN FIJN THEMA, HEERLIJKE DRANKJES, EEN WIJDE DANSVLOER EN FANTASTISCHE MUZIEK, VOORZIEN DOOR KLEPPERS VAN DJ’S OP EEN GEWELDIGE LOCATIE ZIJN DE INGREDIËNTEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE NACHT. LAAT DIT EVENEMENT NIET AAN JE VOORBIJGAAN EN HOU ZEKER VRIJDAG 1 MAART VRIJ!

Jélynn jans

Jélynn jans

Feest

  feest@moederlies.be