Partners

Logo The Zone

The Barn

Promo : 
 • 10% korting op uw aankoop.

“The Barn staat voor een snelle verse hap vergezeld van een fris drankje of een lekkere koffie aan democratische prijzen ter plaatsen in de gezellige bar of om mee te nemen.”

Kramersplein 16, 9000 Gent

Fluotopics

Promo : 
 • 25 euro korting op bijles

“FluoTopics is een bijlesbureau dat zich focust op drie verschillende topics: kwaliteit, een persoonlijke aanpak en het goede doel. Door dit te combineren met begeleiders die lesgeven omdat ze dit graag doen, maken we de kansen om te slagen voor jouw examen zo groot mogelijk! Onze missie is heel eenvoudig: kwaliteitsvolle bijlessen met een oog voor het goede doel!

Paddenhoek 37, 9000 Gent

 

 

Logo The Zone

Belchicken

Promo : 
 • 50 cent korting op een menu.

“Deze unieke zaak opende voor het eerst zijn deuren in 2013 te Gent. Nu bestaat deze keten al uit 21 restaurants gelegen in 4 landen. Als kers op de taart werd de naam veranderd naar Belchicken.”

Overpoortstraat 1, 9000 Gent

Logo TriFinance

Panda

Promo : 
 • 10% korting op uw aankoop.

“Bakkerij panda produceert op ambachtelijke wijze brood en banketgebak. Naast de levering aan bakkers, ziekenhuizen en RVT-instellingen heeft de bakkerij 7 Panda-verkooppunten in Oost-Vlaanderen. Kiezen voor kwaliteit, service en een ruim en dagvers assortiment zijn onze dagelijkse zorg.”

Florbertusstraat 6, 9000 Gent

Logo Knaek

Pizza Hut

Promo : 
 • Bij afhaal: 5,95 euro voor een medium pizza.
 • Bij levering: Drie medium pizza’s voor 20 euro.

Wie houdt er nu niet van pizza met pittige tomatensaus en lekker veel kaas? Of een overheerlijke pasta? Juist ja, niemand. Pizza Hut, da’s voluit genieten. Voetjes onder tafel en liefst in goed gezelschap.

Charles de Kerchovelaan 191, 9000 Gent

Logo Delirium Overpoort

Golden scissors

Promo : 
 • 10% korting bij knipbeurt.

“Nood aan een nieuwe snit? Kom dan zeker eens langs bij de meest bekende studentenkapper van heel Gent. Ozzy en haar team staat dagelijks klaar om haar klanten te voorzien van een trendy kapsel.

Voetweg 2, 9000 Gent

Logo The Zone

The Elbow Room

Promo :
 • Van 11u tot 14u : Gratis pintje bij aankoop van eten.
 • Van 17u – 01u : € 1 korting op eten.

The Elbow Room is a brand new bar with a focus on the classic American soul food dish, Mac & Cheese. Situated in the heart of Gent’s student district in the Overpoortstraat, The Elbow Room is the place to come for a drink and some hearty Mac N Cheese.”

Overpoortstraat 8, 9000 Gent

Orientali

Promo : 
 • Gratis frituursnacks bij een curry gerecht.

Orientali is an Asian Snacks/Fastfood Restaurant based in Gent. We’re here to serve you and deliver delicious Asian meals for your lunch or catering!

Sint-Pietersplein 29, 9000 Gent

 

De gouden saté

Promo : 
 • 50 cent korting op julientjes en rombautjes tussen 18u en 24u.

De Gouden Saté in de Gentse Overpoortstraat is legendarisch. De frituur, die beter gekend is als ‘De Julien’, is de favoriet van élke Gentse student.

Sint-Pietersplein 28, 9000 Gent

 

Swapfiets

Promo : 
 • 15 euro per maand i.p.v 17.50 euro.

Swapfiets kent een klassiek ontstaan. Een groepje vrienden die een goed idee hebben en dat gaan uitproberen. Voor een vast bedrag per maand krijg je een Swapfiets en wij zorgen ervoor dat je Swapfiets het altijd doet. Het bleek een razend goed concept. Na een periode van zelf fietsen opknappen is Swapfiets op het punt gekomen dat het een eigen fiets heeft ontworpen en dat de service in steeds meer steden beschikbaar is. Op alle fietsen wordt de iconische blauwe voorband gemonteerd. Zo blijft het altijd duidelijk welke fietsen van Swapfiets zijn en wie er allemaal bij de familie horen. Intussen komen steeds meer mensen achter het gemak dat Swapfiets met zich meebrengt. Een top service, simpel gemaakt.

Vlaanderenstraat 54, 9000 Gent

 

Stadium Coupure

Promo : 
 • 275 euro voor een all-in jaarabonnement.

Stadium is meer dan enkel een sportcentrum. Op 3 unieke locaties in Brussel en Gent werk je niet alleen aan je lichamelijke conditie maar ook aan je mentale welzijn. Om zowel je lichaam als je geest in optimale conditie te krijgen, bieden we bij Stadium een ruim en divers gamma aan groepslessen aan.

Sint-Pietersplein 29, 9000 Gent

 

Papier & Co

Promo : 
 • 10% korting op alles (niet op de webshop en inktcardiges)

Zeer goed bereikbaar. Bij snel afhalen kan je gebruik maken van onze GRATIS parking in de Jozef Plateaustraat 1.

Jozef Plateaustraat 1, 9000 Gent

 

Spelgezel

Promo : 
 • 10% korting op alles op vertoon van studentenkaart

Een toegankelijke en gezellige spellenspeciaalzaak te Gent. Je krijgt er gepassioneerd uitleg over kaart- en bordspellen.”

Fr. Rooseveltlaan 61, 9000 Gent

 

Yucca

Promo : 
 • Pitcher bier voor 6 euro.

De trots van de VEK is al sinds 1988 het studentencafé de Yucca! Heel lang het enige café in Gent uitgebaat door een studentenvereniging. We zijn al 15 jaar gevestigd op het Kramersplein, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto ‘voor en door studenten’ kan je er van 10u s’ ochtends tot in de vroege uurtjes terecht om aan de laagste prijzen te genieten van drankjes, plezier en de beste feestjes. Redenen genoeg om eens binnen te springen!

Kramersplein 15, 9000 Gent