FEB MEMBERSHIP

Logo The Zone

The Zone

Promo : 
 • 10% korting op broodjes en in de frituur & 25% korting op poolen. 

The Zone

 

Voskenslaan 135, 9000 
Logo The Zone

The Barn

Promo : 
 • 10% korting op uw aankoop.

“The Barn staat voor een snelle verse hap vergezeld van een fris drankje of een lekkere koffie aan democratische prijzen ter plaatsen in de gezellige bar of om mee te nemen.”

Kramersplein 16, 9000 Gent

Logo Delirium Overpoort

Delirium Overpoort

Promo : 
 • 5+1 shots.

“Dit gezellig uitgaanscafe in de Overpoortstraat serveert delirium van het vat en staat ook gekend voor zijn populaire spitbull.”

Overpoortstraat 104, 9000 Gent

Fluotopics

Promo : 
 • 25 euro korting op bijles

“FluoTopics is een bijlesbureau dat zich focust op drie verschillende topics: kwaliteit, een persoonlijke aanpak en het goede doel. Door dit te combineren met begeleiders die lesgeven omdat ze dit graag doen, maken we de kansen om te slagen voor jouw examen zo groot mogelijk! Onze missie is heel eenvoudig: kwaliteitsvolle bijlessen met een oog voor het goede doel!

Paddenhoek 37, 9000 Gent

 

 

Logo The Zone

Belchicken

Promo : 
 • 50 cent korting op een menu.

“Deze unieke zaak opende voor het eerst zijn deuren in 2013 te Gent. Nu bestaat deze keten al uit 21 restaurants gelegen in 4 landen. Als kers op de taart werd de naam veranderd naar Belchicken.”

Overpoortstraat 1, 9000 Gent

Logo TriFinance

Panda

Promo : 
 • 10% korting op uw aankoop.

“Bakkerij panda produceert op ambachtelijke wijze brood en banketgebak. Naast de levering aan bakkers, ziekenhuizen en RVT-instellingen heeft de bakkerij 7 Panda-verkooppunten in Oost-Vlaanderen. Kiezen voor kwaliteit, service en een ruim en dagvers assortiment zijn onze dagelijkse zorg.”

Florbertusstraat 6, 9000 Gent

Logo Knaek

Pizza Hut

Promo : 
 • Bij afhaal: 5,95 euro voor een medium pizza.
 • Bij levering: Drie medium pizza’s voor 20 euro.

Wie houdt er nu niet van pizza met pittige tomatensaus en lekker veel kaas? Of een overheerlijke pasta? Juist ja, niemand. Pizza Hut, da’s voluit genieten. Voetjes onder tafel en liefst in goed gezelschap.

Charles de Kerchovelaan 191, 9000 Gent

Logo Delirium Overpoort

Golden scissors

Promo : 
 • 10% korting bij knipbeurt.

“Nood aan een nieuwe snit? Kom dan zeker eens langs bij de meest bekende studentenkapper van heel Gent. Ozzy en haar team staat dagelijks klaar om haar klanten te voorzien van een trendy kapsel.

Voetweg 2, 9000 Gent

Logo The Zone

The Elbow Room

Promo :
 • Van 11u tot 14u : Gratis pintje bij aankoop van eten.
 • Van 17u – 01u : € 1 korting op eten.

The Elbow Room is a brand new bar with a focus on the classic American soul food dish, Mac & Cheese. Situated in the heart of Gent’s student district in the Overpoortstraat, The Elbow Room is the place to come for a drink and some hearty Mac N Cheese.”

Overpoortstraat 8, 9000 Gent

Orientali

Promo : 
 • Gratis frituursnacks bij een curry gerecht.

Orientali is an Asian Snacks/Fastfood Restaurant based in Gent. We’re here to serve you and deliver delicious Asian meals for your lunch or catering!

Sint-Pietersplein 29, 9000 Gent

 

De gouden saté

Promo : 
 • 50 cent korting op julientjes en rombautjes tussen 18u en 24u.

De Gouden Saté in de Gentse Overpoortstraat is legendarisch. De frituur, die beter gekend is als ‘De Julien’, is de favoriet van élke Gentse student.

Sint-Pietersplein 28, 9000 Gent

 

WOK YU

Promo : 
 • 10% korting bij vertoon van lidkaart

Put your own wok together or go for the Yu’s selection!”

Overpoortstraat 108, 9000 Gent

JIMS

Promo : 
 • 250 euro voor een all-in jaarabonnement waarbij je geen lidgeld (49,00 euro) moet betalen.

Omdat een frisse geest in een gezond lichaam een absolute must is voor het welslagen van je studies, mocht een samenwerking met het beste fitnesscenter van Gent uiteraard niet ontbreken! Dankzij je FEB-lidkaart krijg je voor amper €250 een all-in jaarabonnement waarbij je geen lidgeld (49,00 euro) moet betalen, incl. gratis drinkbeker, gratis Yanga Sports water met diverse smaken en nog veel meer voordelen.”

Overpoortstraat 49, 9000 Gent

 

 

Papier & Co

Promo : 
 • 10% korting op alles (niet op de webshop en inktcardiges)

Zeer goed bereikbaar. Bij snel afhalen kan je gebruik maken van onze GRATIS parking in de Jozef Plateaustraat 1.

Jozef Plateaustraat 1, 9000 Gent

 

Yucca

Promo : 
 • Tijdelijk gesloten

De trots van de VEK is al sinds 1988 het studentencafé de Yucca! Heel lang het enige café in Gent uitgebaat door een studentenvereniging. We zijn al 15 jaar gevestigd op het Kramersplein, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto ‘voor en door studenten’ kan je er van 10u s’ ochtends tot in de vroege uurtjes terecht om aan de laagste prijzen te genieten van drankjes, plezier en de beste feestjes. Redenen genoeg om eens binnen te springen!

Kramersplein 15, 9000 Gent