NADOOP + VERKOOPCANTUS

NADOOP + VERKOOPCANTUS

door
25 25 mensen hebben dit evenement bekeken.

BESTE FEUTEN

HEB JE NU AL SPIJT DAT JE JE NIET HEBT LATEN DOPEN BIJ MOEDER LIES? 

VIEL ONZE DOOP NET TOEVALLIG OP EEN DAG DIE ECHT NIET HAALBAAR WAS VOOR JOU?

NIET GETREURD!

ER IS NOG EEN KANS, DE POORT NAAR EEN TWEEDE FAMILIE EN EEN LEVEN VOL AMUSEMENT IN DE MEEST FANTASTISCHE KRING VAN GENT STAAT NOG STEEDS VOOR JE OPEN!

OP MAANDAG 6 NOVEMBER ORGANISEREN WE EEN NADOOP. DEZE NADOOP IS DE LAATSTE KANS OM JEZELF TOT WAARDIGE SCHACHT VAN MOEDER LIES TE LATEN DOPEN. VERWACHT JE ALVAST AAN EEN DAG VOL PLEZIER!

WE VERZAMELEN OM 12.45U STIPT AAN DE TRAPPEN TEGENOVER DE DELTA (ADRES: STALHOF 17). KAN JE PAS LATER AANSLUITEN DOOR VERPLICHTE LESSEN OF MOET JE OMWILLE VAN BEPAALDE REDENEN OP TIJD? DIT IS ZEKER GEEN PROBLEEM, MAAR LAAT ONS DIT ZEKER WETEN.

’S AVONDS IS ER DE VERKOOPCANTUS IN DE CANTUSZAAL VAN DE KARAOKE. SCHACHTEN WORDEN OM 19.45U AAN DE CANTUSZAAL (ADRES: STALHOF 3) VERWACHT. OP DEZE CANTUS ZULLEN JULLIE DAT GEWELDIGE GEEL-GRIJZE LINTJE MOGEN ONTVANGEN. DAARNAAST KRIJGEN ALLE LEDEN IN SPÉ DOORHEEN DEZE CANTUS EEN METER OF PETER TOEGEWEZEN DIE JE VERDER WEGWIJS ZAL MAKEN BINNEN ONZE KRING!

DE KOSTPRIJS VOOR DEZE DOOP (+ VERKOOPCANTUS) BEDRAAGT €15. BETALEN KAN TER PLAATSE MET CASH OF VIA PAYCONIQ.

ONZE NADOOP IS NET ZOALS ONZE DOOP OPEN VOOR ALLE STUDENTEN, DUS NIET ENKEL STUDENTEN IN DE RICHTINGEN HANDELSWETENSCHAPPEN OF BESTUURSKUNDE EN PUBLIEK MANAGEMENT. HEB JE NOG VRIENDEN/KENNISSEN UIT TOTAAL ANDERE RICHTINGEN DIE TERECHT WILLEN KOMEN IN EEN GEZELLIGE VRIENDENKRING? NODIG HEN DAN OOK ZEKER UIT OM ZICH TE LATEN DOPEN BIJ ONS!

INSCHRIJVEN KAN VIA ONDERSTAANDE LINK: HTTPS://FORMS.GLE/VEJ8MWAVQKTZXSZS8. 

BELANGRIJK: DRAAG KLEREN DIE VUIL MOGEN WORDEN EN DIE ZEKER VOLDOENDE WARMTE BIEDEN!

TOT DAN!

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar praeses@moederlies.be

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

maandag 6 nov 2023 @ 13:00 aan
dinsdag 7 nov 2023 @ 01:00
 

Evenement categorie

Share With Friends