Boekenverkoop

Boekenverkoop 

Dit jaar zal de boekenverkoop eindelijk terug kunnen plaatsvinden in de vertrouwde foyer van de FEB. Voor een vlotte start van het nieuwe academiejaar, hebben jullie natuurlijk ook jullie cursusmateriaal nodig. Moeder Lies & VEK organiseren deze boekenverkoop zelf en zal jullie dus voorzien van alle nodige boeken. Hieronder wat praktische zaken:

Wanneer?

De eerste verkoopmomenten zullen doorgaan op de introductiedagen en dienen om de studenten, na hun introductiemoment, al meteen een kans te geven de nodige boeken aan te kopen. Vanaf de start van het academiejaar (27 september) zullen wij ook dagelijks verkoopmomenten houden en dit enkele weken aan een stuk. De exacte uren worden telkens een paar dagen voor de start van de week bekend gemaakt op deze websites: www.moederlies.be, www.economiegent.be en de Facebook groepen. Boeken die tijdelijk uitverkocht zijn zullen ook via deze media gedeeld worden met jullie. Wij voorzien genoeg verkoopmomenten zodat iedereen de kans zal hebben om zijn boeken te bemachtigen.

Hoe?

Vanaf dit jaar werken we met een nieuw, eigen boekensysteem. De bestelling van de boeken zal gebeuren via www.economiegent.be. Je kan je hierop registreren voor de FEB Membership Card, waarmee je tal van voordelen krijgt. Deze lidkaart zorgt ervoor dat jij telkens een fikse korting krijgt op de boeken en korting bij sommige sponsors, de lidkaart betaalt zichzelf dus zeker terug. De lidkaart komt ook in combinatie met een Goodiebag vol gadgets en een Guidogids. Deze Guidogids staat vol tips over het studentenleven, maakt je wegwijs in Gent en voorziet meer kortingsbonnen dan je op een jaar kunt opgebruiken. Van gratis frieten en goedkope drank tot grote kortingen op karting, eetgelegenheden, kappersbeurten, winkels, enzovoort. Vergeet dus zeker niet je lidkaart aan te vragen en je te registreren!

Voor meer informatie mail naar boeken@economiegent.be.