BOEKENVERKOOP

 

DE BOEKENVERKOOP VAN DE VERSCHILLENDE RICHTINGEN AAN DE FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE WORDT OOK DIT ACADEMIEJAAR GEORGANISEERD DOOR MOEDER LIES EN VEK.

WAAR?

 FOYER (VERDIEPING -1), CAMPUS TWEEKERKEN, FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE

WANNEER?

DE EERSTE VERKOOPMOMENTEN ZULLEN DOORGAAN OP DE INTRODUCTIEDAGEN. OP DIE MANIER BEN JE AL VOOR DE START VAN HET ACADEMIEJAAR IN HET BEZIT VAN DE NODIGE HANDBOEKEN EN CURSUSSEN. VANAF DE START VAN HET ACADEMIEJAAR (25 SEPTEMBER) ZULLEN ER GEDURENDE ENKELE WEKEN DAGELIJKS VERKOOPMOMENTEN PLAATSVINDEN. DE EXACTE UREN VAN DE BOEKENVERKOOP ZULLEN TELKENS ENKELE DAGEN VOOR DE START VAN DE VOLGENDE WEEK BEKEND GEMAAKT WORDEN OP DE WEBSITE VAN MOEDER LIES, DE WEBSITE ECONOMIEGENT.BE, EN DE UFORACURSUS BOEKENVERKOOP FEB/TEXTBOOK SALE FEB (FX00004). HANDBOEKEN EN CURSUSSEN DIE TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR ZIJN, ZULLEN OOK VIA DEZE KANALEN GECOMMUNICEERD WORDEN. WIJ VOORZIEN GENOEG VERKOOPMOMENTEN ZODAT ELKE STUDENT DE KANS ZAL HEBBEN OM HET NODIGE CURSUSMATERIAAL AAN TE KOPEN.

HOE?

DE BESTELLING VAN DE BOEKEN GEBEURT VIA DE WEBSITE ECONOMIEGENT.BE. OP DEZE WEBSITE IS HET OVERZICHT TE RAADPLEGEN VAN DE VERSCHILLENDE HANDBOEKEN EN CURSUSSEN DIE WIJ PER OPLEIDING AANBIEDEN. NADAT DEZE BESTELD ZIJN, KAN HET BOEKENPAKKET ONMIDDELLIJK BETAALD EN AFGEHAALD WORDEN OP EEN VAN DE VERKOOPMOMENTEN IN DE FOVER. OP DEZE WEBSITE KUNNEN STUDENTEN BOVENDIEN EEN FEB MEMBERSHIP CARD AANVRAGEN.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN OVER DE BOEKENVERKOOP? STUUR GERUST EEN E-MAIL NAAR BOEKEN@ECONOMIEGENT.BE.